Шановні респонденти та користувачі статистичної інформації!

До Ваших послуг сервіс для визначення кодів видів економічної діяльності за КВЕД-2005 та КВЕД-2010

Введіть код за КВЕД-2005
   відповідні коди за КВЕД-2010
Введіть код за КВЕД-2010
   відповідні коди за КВЕД-2005
Класифікація видів економічної діяльності (КВЕД-2005 Класифікація видів економічної діяльності (КВЕД-2010

Перейти до детального розгляду:

КВЕД-2005: Підклас 15.33.0

Підклас Назва видів економічної діяльності та пояснення до них
15.33.0

Перероблення та консервування овочів та фруктів, не віднесене до інших групувань

Цей підклас включає:
  • консервування фруктів, горіхів та овочів, в т. ч. грибів: заморожування, квашення та соління, сушіння, сублімацію, консервування в герметичній тарі тощо
  • виробництво харчових продуктів з фруктів або овочів
  • розроблення нових рецептів харчових продуктів з овочів та фруктів
  • виготовлення варення, джему, повидла, желе, мармеладу, конфітюрів тощо
Цей підклас не включає:
  • виробництво м'ясо-рослинних та сало-бобових консервів (див. 15.13)
  • виробництво борошна із бобових культур (див. 15.61)
  • виробництво глазурованих фруктів (див. 15.84)
  • виробництво консервів для малюків (див. 15.88)

Повернутися на початкову сторінку Відповіді на запитання Пошук кодів КВЕД Вигляд сторінки “для друку”
© Держстат України, 2011